Sloopauto verkopen

Mijn auto verkopen

Gratis auto ophaaldienst

Ik wil van mijn sloopauto af!

De dagwaarde van uw auto is lager dan de kosten voor het repareren van uw auto om deze door de APK keuring te krijgen. Uw auto kan zonder deze APK keuring niet meer veilig de weg op en u heeft de keuze: uw auto toch laten repareren of uw auto verkopen aan auto inkoop Den Haag. In sommige gevallen kunt u besluiten om de auto toch te laten opknappen omdat het een bijzonder model auto betreft (collectors item). Wanneer de auto zonder reparatie / herstel niet meer veilig de weg op kan wordt de auto betiteld als sloopauto of schrootauto.


BEL 06-51493536 SLOOPAUTO AANMELDEN


Auto inkoop Den Haag koopt uw sloopauto

Mocht u uw auto niet willen laten repareren dan doet u er goed aan om direct contact op te nemen met Auto inkoop Den Haag. Wij halen uw auto in en om Den Haag gratis op, ook in het weekend en in de avond kunnen wij uw sloopauto in en rondom Den Haag ophalen. Het is een algemene misvatting dat u moet betalen voor het afvoeren en het milieuvriendelijk laten verwerken van uw sloopauto. Bij auto inkoop Den Haag ontvangt u een vergoeding voor uw sloopauto..

Gratis ophaaldienst met onze auto-ambulance

Auto inkoop Den Haag beschikt over enkele auto ambulances waarmee wij uw sloopauto snel en professioneel kunnen vervoeren. Besluit u om uw sloopauto aan ons te verkopen dan halen wij uw sloopauto gratis op. Omdat wij veel in en rondom Den Haag werken kunnen we vaak snel reageren. Dus wilt u snel uw sloopauto verkopen? bel 06-51493536